Sorsműhely TANFOLYAM

SORSMŰHELY TANFOLYAM 2024.

Nézd meg a videót, és tudd meg,
hogyan segíthet, miben adhat támogatást számodra a Sorsműhely tanfolyam.


A 2024. évi csoportunk március 9-én indul, még van lehetőség jelentkezni!

Mit fogsz kapni a Sorsműhely tanfolyamon?

Zoltan

Lukács Zoltán Gábor, Sorslevelek

Mottónk: Vedd a kezedbe a sorsodat, és használd a tudásodat

gate

Amibe betekintést nyerhetsz:

Hogy segítsek a minket körülvevő energiák megértésében és észlelésében, egy különleges, univerzális rendszert adok át neked. 

Mély tudást, értelmezést kaphatsz az ősi mitológiával, a Biblia valóságával kapcsolatban. Megmutatom számodra, hogy épül fel az isteni világ csodás birodalma, amit a beavatások és a gyakorlásod által te is egyre nagyobb mértékben járhatsz be. 

Mindehhez olyan, biztonságos körülményeket teremthetsz, amikor meg tudod védeni magadat a szellemi világ támadásaival szemben.

A tanfolyam során szó lesz a szellemgyógyászat, szellemsebészet, pszichotronika és a parapszichológia rendszeréről és módszereiről, illetve számos az Indiai utazásaim során kapott bölcsességet is megosztok veled.

SZELLEMI TANÍTÁSOK

A tanítás harmada a szellemi világ alaptörvényeinek, a szellemgyógyászat, szellemsebészet, parapszichológiai alapvető eszköztárának megismerése. Megtanulhatsz pálcával mérni, elsajátíthatsz számos olyan imát, gondolati programot, ami segíthet a problémák megelőzésében, megértésében és oldásában.

ŐSI VÉDIKUS TUDÁS

A tanítások második harmada Indiából hozott tudás, az ősi védikus hagyományok, az ősi könyvtárak tanításai, a Biblia és más ősi szent írások, illetve a sorslevelek üzenetei alapján. Szó lesz ősi mitológiáról, kozmikus eredettörténetekről, az általunk ismert fizikai világon túlmutató elméletekről és makroszintű működtető energiákról.

nataraja
GYAKORLATI ESZKÖZTÁR

A harmadik harmad pedig olyan mély, mégis gyakorlati spirituális módszerekről szól, amik segíthetnek megteremteni a békét, szeretetet, egy harmonikus állapotot önmagunkkal, szeretteinkkel és az életünk minden szereplőjével. Tudd és értsd, hogy miben vagy, legyen a kezedben az eszköz, amivel előrébb juthatsz.

window

Helyszín, időpont

A tanfolyam helyszíne:

Sorslevelek, Budapest, Kolosy tér 1/B
Tömegközlekedéssel érkezve a Szépvölgyi út, Kolosy tér megállónál szállj le. Parkolási lehetőség van a környező utcákban, hétvégén díjmentes.

A helyszín létszám függvényében változhat!

A tanfolyam időpontja:

Havi egy szombat, hét hónapon át.
Az első alkalom 2024. március 9-én, szombaton lesz.
A többi alkalom időpontja:

  • április 13.
  • május 11.
  • június 8.
  • július 6.
  • augusztus 10.
  • szeptember 7.

A TANFOLYAM DÍJA:

18 000 Ft/nap/fő.

A helyedet a tanfolyamon a 5000 Ft befizetésével tudod biztosítani, amit jóváírunk majd az első nap díjából.

Az indulás alkalmából kivételesen egy előjelentkezési kedvezményt is hirdetünk, egyben befizetve a hét alkalmat 110 000 Ft/fő a teljes tanfolyam.

Hozzál magaddal kérlek füzetet, tollat, vizet, tízórait. Déltől 1-ig ebédszünetet tartunk, a környéken több étkezési lehetőség is van.

A tanfolyam alkalmai egymásra épülnek. Az itt kapott rendszer és tudás akkor lesz igazán használható, ha az összes alkalmat teljesíted. Hiányzás esetén a pótlásra és a tanfolyam folytatására egy évvel később lesz lehetőség. A kezdés után már zártkörű a képzés, későbbi csatlakozásra nem lesz mód.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
info@sorslevelek.hu, +36 70 598 0731

Regisztráció: