Nyári ELVONULÁS 2024. július

LÉLEKPIHENŐ ELVONULÁS A BÜKKBEN

Bükkszentkereszt, Ódon panzió

2024. július 18 csütörtök – 21. vasárnap
4 nap / 3 éjszaka
Nyugalom és töltődés

Hova utazunk?

Gyere, éld át, tapasztald meg!

Mit élhetsz át az utazáson?

A nyári programunk célja a nyugalom és töltődés. Meditálunk, tanulunk, elmélyülünk, beszélgetünk és kikapcsolódunk.

Ehhez pozitív teremtő térben végezzük a lelki munkánkat, igazán erős energiájú terekben.

Sokaktól halljuk, hogy de jó is lenne hasonló gondolkodásúakkal, spirituális érdeklődésűekkel, “hozzánk hasonló ufókkal” megosztani néhány napot. Találtunk egy kedves kis panziót, érdekes és tartalmas programokat állítottunk össze, sőt, a napsütést is megrendeltük.

Jótékony energiák a Bükkben

A Boldogasszony köve, másik nevén a gyógyító kövek a Bükkszentkereszt melletti erdőben találhatók, rendkívül erős energiák terében. A helyi legendárium szerint elképzelhető, hogy már évezredekkel ezelőtt is aktív volt ez a hely, sőt sokan Jézus lélekszikrájához kötik az itteni jelenlétet. Úgy tartják, hogy Mária, a Jézus halála miatti fájdalmát a világot járva dolgozta fel. Zarándoklata során ide is eljuthatott, akár fizikai valójában, akár szellemi utazásában. A sziklákon megpihenve olyan jótékony energiák indultak, amik máig érezhetők. Bármi is történt itt valójában, az biztos, hogy a hely igazán bizsergető, mindent átjáró áramlással bír, amiben tényleg csodás érzés megpihenni.

Másfajta, ám hasonlóan erős bizsergést ad a Vidróczki-barlang, ami feltehetően ősi korok lakóbarlangja volt. Itt békét és nyugalmat, igazán mély csendességet találhatunk, ami igazán alkalmas égi csatornák, az Akasha terének nyitására.

Tervezett program

A programokon való részvétel opcionális. Csodás környezetben leszünk, ami remek lehetőséget nyújt a kirándulásra, kikapcsolódásra.

A programok sorrendje az időjárás függvényében változhat.

1. nap, csütörtök

Érkezés a bükkszentkereszti Ódon Panzióba 13-tól 14 óráig.

A szállásunk elfoglalása után, majd 3 órai kezdettel nyitómeditációval indítjuk a lelki programunkat.

10 év – 15 sztori előadás, érdekességek és különlegességek Indiából. Olyan témákról, belsős dolgokról is fogok mesélni, amiről eddig nem, vagy csak felszínesen volt szó. Jelige: Lemúria emlékezete.

Csakrakiegyensúlyozó átmozgatás, utána vacsora 18 órától a panzióban.

Vacsora után beszélgetés és szellemi üzenethozatal a tűz körül.

2. nap, péntek

Reggeli a panzióban, utána légzőgyakorlat és napindító lelki felkészülés.

Délelőtt kirándulás a gyógyító kövekhez (25-30 perc séta a panziótól, de autóval is megközelíthető), ahol terveink szerint mély, négyrétegű meditációt tartunk (kicsit olyasmi, mint az Eredet című filmben), majd utána pihenésként megbeszéljük a tapasztaltakat, rövid közös tanítással és elmélkedéssel együtt, az időről és a dimenziók kapcsolódásáról.

Ebéd a panzióban.

Délután csendes pihenő, közben lehetőség nyílik kipróbálni az indiai arcmasszázst, csakratisztítást, illetve közös pálcás gyakorlást is tarthatunk.

Szabadprogram, illetve akinek van kedve, csatlakozhat 17 órai kezdettel egy rövid előadásra az Akasháról, a tér és idő szövetéről.

Vacsora a panzióban.

Este, a nap zárásaként “Kapcsolódás az Akashára” meditáció.

meditation

3. nap, szombat

Reggeli a panzióban.

Délelőtt ellátogatunk a nagy energiákkal bíró Vidróczki-barlangba (20 km, autókkal megyünk közösen, Ómassa mellett található). Itt meditációt tartunk, ahol ősi energiákkal kapcsolódunk. Utána itt szabadprogram, illetve akinek van kedve, csatlakozhat egy üzenethozatalra.

Visszautazunk Bükkszentkeresztre, majd ebéd a panzióban.

Délután pihenés, igény szerint séta a természetben, közben ismét lehetőség lesz indiai arcmasszázsra, energetikai tisztításra, vagy akár közös pálcás gyakorlásra is.

Vacsora a panzióban, majd a nap zárásaként tűzrakós beszélgetés.

barlang

4. nap, vasárnap

Reggeli a panzióban, utána légzőgyakorlat és napindító lelki felkészülés, rövid átmozgatással.

Délelőtt szabadprogram. Lehetőség lesz igény szerint sétálni a közelben, arcmasszázst kérni, illetve akinek kedve lesz, csatlakozhat közös üzenethozatalra.

Közös zárómeditáció, összegzés és elköszönő beszélgetés.

Ebéd, majd elhagyjuk a szobákat, és a program lezárása.

A HELYSZÍN MEGKÖZELÍTÉSE

Saját autóinkkal utazunk Bükkszentkeresztre. Kérlek, hogy a jelentkezést követően jelezd, hogy autóval jönnél, vagy beülsz-e valakihez. Egy-egy autóban 4 fő kényelmesen elfér, az együtt utazók össze tudják adni az autó útiköltségét.

ÉTKEZÉS

A panzióban teljes ellátást kapunk, reggeli, ebéd és vacsora, ezt a részvételi díj tartalmazza. A közelben található bolt, illetve a panzió étterme egész nap nyitva tart.

SZÁLLÁS

Bükkszentkereszt, és az Ódon Panzió kedvelt helyszín lelki gyakorláshoz, jógatáborokhoz, természetgyógyász életmódtáborokhoz. A hely és a környék jótékony energiái nagyban hozzájárulnak a tartalmas pihenéshez és feltöltődéshez.

A programokon való részvétel opcionális. Gyönyörű helyen leszünk, érdemes kirándulni, bóklászni, elmélyülni az energiákban.

Napközben folyamatosan lesznek programjaink, amihez csatlakoznál, örömmel várunk.

A barlanghoz autóval utazunk, úgy alakítjuk majd, hogy a tömegközlekedéssel érkezők is be tudjanak ülni valahova.

Helyszín, időpont

Elvonulásunk helye:

Bükkszentkereszt, Ódon Panzió, Kossuth Lajos utca 13.

A szállásról: Elhelyezés kétágyas szobában. Egyágyas szoba igény esetén kérhető, az árát hamarosan megkapjuk.

Az utazás tervezett időpontja:

2024. július 18-21.
Tervezett érkezés Bükkszentkeresztre: július 18. 14 óra

Tervezett hazaindulás: július 21. vasárnap, 13 óra

RÉSZVÉTELI DÍJ:

120 ezer Ft/fő.

A részvételi díj tartalmazza:

  • Szállás az Ódon Panzióban, kétágyas szobákban
  • Teljes ellátás, reggeli, ebéd, vacsora
  • Lelki programok, kirándulások, mély alkalmak

 

Egyszemélyes szoba felár: az összegét néhány napon belül tudni fogjuk (korlátozott számban elérhető)

További költségek:

Útiköltség, személyes kiadások. A panzióban külön térítés ellenében van lehetőség szauna és jacuzzi igénybevételére.

A helyedet az utazáson 40 ezer Ft előleg befizetésével tudod biztosítani. A jelentkezést követően fogsz kapni egy automatikus emailt, amiben minden fontos részletet megtalálsz.

A jelentkezést követően 8 napig tartjuk fent a helyet, amennyiben az alatt nem érkezik be az előleg, úgy a foglalást töröljük.

A fennmaradó 80 ezer Ft-ot érkezéskor, az első napon fogjuk összegyűjteni.

Lemondási feltételek:

Az útlemondásra, visszalépésre, 40 ezer Ft kötbér ellenében van lehetőség, vagyis az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

Az utazás módja:

Saját autóinkkal utazunk, kérlek jelezd, hogy autóval jönnél, vagy beülsz-e valakihez. Egy-egy autóban 4 fő kényelmesen elfér, az együtt utazók össze tudják adni az autó útiköltségét. Bükkszentkereszt kb. 200 km Budapestről, a teljes bejárt távolság kb. 450 km lesz.

A szállodában teljes ellátást kapunk. A panzió étterme napközben nyitva tart, itt van lehetőség napközben kávézni, fogyasztani. A szállásunktól úgy 150 méterre található egy kicsi élelmiszerüzlet.

Regisztráció: