A tisztító feladatokról, PÚDZSÁKRÓL

A TISZTÍTÓ FELADATOKRÓL, PÚDZSÁKRÓL

Bevezető és segédlet a tisztító feladataid, vagyis a púdzsák elvégzéséhez.

A TISZTÍTÓ FELADATOKRÓL, PÚDZSÁKRÓL

Istenségeket, szenteket, szent életű embereket ismerhetsz meg, a hozzájuk kötődő mantrákkal.

A sorsleveled, pálmaleveled megmutatja azt a számodra elérhető, optimális, ideális utat, amin végighaladva a lehető legjobbat érheted el ebben az életben. Fontos megértened és elfogadnod, hogy az élet nem automatikusan, magától történik, nem passzív utazó vagy egy vonaton, ami tőled függetlenül megy.

Az életedet a döntéseid és a tetteid határozzák meg. A sors, az életfeladat ad egy fő útvonalat, kijelöl egy folyómedret. Ezen vannak olyan fő események, csomópontok, amiken szinte biztosan át fogsz menni. Azt viszont, hogy ez milyen minőségben történik, már nagyban múlik rajtad.

Ha például nyeremény lehetősége van, egyáltalán nem mindegy, hogy megvetted-e a sorsjegyet, a lottószelvényt, vagy esetleg arra vársz, valaki a kezedbe nyomja. A lehetőség azt jelenti, hogy a kapukon lévő lakatok már kinyíltak. Az ajtót kinyitni viszont neked kell, mint ahogy azon belépni is. Hiába iratkozol be egy nyelvtanfolyamra, ha nem jársz el az órákra és nem készülsz, nem igazán fogod megtanulni az új nyelvet.

Erő és ellenerő, ok és okozat. Ahhoz, hogy változást érhess el, neked kell megtenni az első lépést. Erről szólnak a tisztító feladatok. Ezeket púdzsának hívjuk, ami énmunkát, szertartást, önmeghaladást jelent. Púdzsázz, dolgozz, tegyél magadért. Korábbi vendégeinktől több száz visszajelzést kaptunk. Ezekből egyértelműen látszik, hogy aki

  • Szeretne boldogan élni
  • Kész tenni saját magáért
  • Jó emberként, a szívében szeretettel és pozitív hittel él
  • Megfogadja és alkalmazza a sorslevélen szereplő útmutatásokat
  • Elvégzi a javasolt feladatokat, mélyíti a hitét és a szeretetét,
    Igen nagy eséllyel maga mögött hagyja az eddigi nehézségeket, az élete pedig pozitív, boldog, kiegyensúlyozottabb irányba fog haladni.

 

A feladatok, amiket kaptál, érted vannak, neked szólnak. Hogy elvégzed-e, rád van bízva. Nekem nem tartozol felelősséggel. Sőt, másnak sem. Kizárólag magadnak. A te döntésed, hogy ér-e neked annyit a boldogságod, hogy tegyél érte.

A tisztító feladatok, vagyis a púdzsák különböző szakaszokból állnak. A következő oldalakon minden típussal, egységgel, istenséggel, mantrával, szertartással kapcsolatban bőséges információt találsz.

Fontos számunkra, hogy boldog legyél. Ha bármilyen kérdésed van a púdzsákkal kapcsolatban, esetleg elakadtál, tanácsra van szükséged a feladataid elvégzéséhez, keress minket az oldal tetején található elérhetőségeink bármelyikén.

Boldog életet, sikereket, jó egészséget, szeretetet, egyensúlyt kívánva,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

A TISZTÍTÓ FELADATOKRÓL, PÚDZSÁKRÓL

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.