Istenségek: NAVAGRAHA

NAVAGRAHA, A KILENC BOLYGÓ

Különleges mantrasorozat, amiben mind a kilenc fő égi energiát megszólítjuk. Kilenc héten át tart, mindegyik héten más mantrával dolgozunk. Ezen körbeérve az életünk minden fő területén nagyban hozzájárulunk az egyensúlyhoz.

NAVAGRAHA, A KILENC BOLYGÓ

Jó egészség, optimális áramlás, félelmek és aggodalmak letétele, jó kereset, gyermekvállalás, alkotás és művészetek, spirituális emelkedés, megtalálni a mestert

Példa a tisztító imára

Kérem az égi energiáim kiegyensúlyozását. Kérem, hogy az életemre ható kozmikus energiák, bolygóhatások, felsőbb rezgések lehetőség szerint harmonikusan, ideálisan, egymással kölcsönösen támogató kapcsolatban működjenek.

Kérem, hogy a különböző életterületeim egymással harmóniában létezzenek, segítsék, hogy a sorsfeladatomat a lehető legmagasabb szinten élhessem és valósíthassam meg.

Mitológiai háttér

A Navagraha a kilenc fő égi energiát testesíti meg. A sorsleveleken szereplő karmatisztító gyakorlatok jellemzően egy-egy istenséghez, szenthez kötődnek. A Navagraha feladat igen ritkán jelenik meg a leveleken, főleg olyanoknál, akik nehéz karmát vagy blokkokat oldanak, vagy magasztos, magas szintű feladatok várnak rájuk, akár gyógyítói, mesteri minőségben.
A feladat kilenc héten át tart, jellemzően vasárnapokon van. Mindig az adott számú héthez kapcsolódó mantrát mondd 108-szor, azaz az első héten a Nap, másodikon a Hold és így tovább.

navagraha

NAVAGRAHA

JAVASOLT MANTRA:

A mantra közelítő jelentése:
Kérem, hogy az égi energiáim legyenek tökéletes egyensúlyban egymással, az életemre ható kozmikus energiák támogatóan hassanak az életemre.

A kiejtése egyszerű:
Om szúrja graha namaha, óm szúrja graha adi dévadai namaha

Om csandra graha namaha, óm csandra graha adi dévadai namaha

Om gudzsak graha namaha, óm gudzsak graha adi dévadai namaha

Om budan graha namaha, óm budan graha adi dévadai namaha

Om guru graha namaha, óm guru graha adi dévadai namaha

Om sukra graha namaha, óm sukra graha adi dévadai namaha

Om szúrja sani namaha, óm sani graha adi dévadai namaha

Om szúrja rahu namaha, óm rahu graha adi dévadai namaha

Om szúrja kétu namaha, óm kétu graha adi dévadai namaha

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.