; ; ; ;

HOGYAN ZAJLIK A REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA?

A pálmaleveled felkutatása a regisztrációval indul. Ahhoz, hogy meg tudjuk tartani a felolvasást, végig kell menni egy regisztrációs folyamaton.
Image

I. Regisztrációs adatlapRögzítjük az ujjlenyomatodat.

A regisztráció egy pár perces folyamat, ami során egy tintapárna segítségével rögzítjük az ujjlenyomatod a születési dátumoddal együtt. Nőknek a bal, férfiaknak a jobb hüvelykujjára lesz szükség.

Ezután beszkenneljük a regisztrációs lapot, feldolgoztuk az adataidat, és lenyomatokat tartalmazó részt kiküldjük Indiába, a pálmalevélolvasó gurunak, akit röviden felolvasónak hívunk.

A regisztráció általában személyesen történik a budapesti és a székesfehérvári központjainkban. Akinek nincs lehetősége ide ellátogatni, interneten keresztül is regisztrálhat.

Image

II. Kötegek megkereséseKöztük lesz majd a te leveled is.

A felolvasó kiválasztja, hogy melyik a legjobban látható ujjlenyomatod. Az elemzés során megnézi, hogy milyen mintázati jegyek szerepelnek rajta, és hogy melyik ujjlenyomat-családba tartozik. Ez segíti elő a pálmaleveled megtalálását.

Az ujjlenyomat-családod nevét elküldik a könyvtárakba, hogy ott megkeressék neked az ehhez tartozó és a születési dátumodhoz közeli levélkötegeket.

Ezzel a sok millióból néhány százra tudják szűkíteni a leveleket, ami kb. 4-5 köteget jelent. Ezek lesznek majd az olvasónál a felolvasásod napján.

Image

III. Időpont egyeztetésA felolvasásod kijelölése.

A kerestetés ideje néhány nap, maximum 2-3 hét, attól függően, hogy milyen távoli könyvtárból küldik a felolvasóhoz.

Mihelyt megérkezett a visszajelzés Indiából, hogy megtalálták a hozzád tartozó pálmalevél-kötegeket, ismét felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy számodra megfelelő időpontot a felolvasásodra.

A felolvasásokat hétköznap és hétvégén is tartjuk. A felolvasóval élő videokonferencián leszünk kapcsolatban. Az indiai időeltolódás miatt jellemzően a délelőtti és kora délutáni órákban olvasunk.

A regisztrációval kapcsolatos tudnivalók

A pálmalevél kerestetés feltételei:
 • Nőknél a bal, férfiaknál a jobb hüvelykujj megléte.
 • Betöltött 16. életév a regisztráció pillanatában.
 • Csak életben lévő személyeket tudunk beregisztrálni.
 • Nem tudjuk felkutatni az eltűnt személyek levelét.
 • A felolvasáshoz személyes részvétel szükséges, akár a felolvasóteremben, akár interneten keresztül.

Megjegyzés: Akinek a tudata olyan mértékben sérült, hogy nem tud részt venni a felolvasáson, illetve súlyosan sérült gyermekeknél a szülők, közvetlen hozzátartozók levelét érdemes megkerestetni.
Regisztráció költsége:
18.000 Ft
Ez az első részlet.
Az ujjlenyomatod levételénél kérjük tőled.

Készpénzzel, átutalással, online felületen fizethető.

További kérdéseid vannak a pálmalevelekkel kapcsolatban?

Összeállítottuk neked a leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat. Kérdések & Válaszok

HOGYAN ZAJLIK A FELOLVASÁS FOLYAMATA?

Miután megérkeztél a felolvasótermünkbe, mesélünk neked a levelek működéséről és arról, hogy mi fog történni, mire számíthatsz.
Image

I. AzonosításBeazonosítjuk a saját leveled.

A felolvasásod napján az azonosítással kezdünk. A felolvasónál 4-5 köteg lesz, ami úgy 100-200 olyan levelet tartalmaz. Ezek a te ujjlenyomat családodhoz, és a születési időszakodhoz tartoznak. A konkrét levél kiválasztásához rád van szükség, hiszen az életed pontos részleteit csak te ismerheted.

Az azonosítás során a felolvasó különböző adatokat, részleteket olvas fel a levelekből, és tőled vár majd választ ezekre. Azt a levelet keresi, ahol minden adat pontosan stimmel rád.

Megjelenik a te neved, párod neve, szüleid neve, testvéreid. Van-e gyermeked, munkád, diplomád, életed fontos jellemzői. Születési dátumod, akár egy-egy fontos életesemény, hogy mi történt veled. Milyen élethelyzetben vagy most? Mik a terveid? Merre szeretnél előre menni?

Az azonsosítás akkor ér véget, ha megtaláltuk a neked írt levelet, ahol minden pontosan illik rád. Ez szerencsés esetben az első köteg elején, pár perc alatt is meglehet, de átlagosan úgy egy órán át tart.

Image

II. Levél lefordításaTartalom kifejtése ótamil nyelvről.

A pálmaleveled ótamil nyelven íródott. A felolvasó visszavonul, és lefordítja modern tamil nyelvre, hogy abból olvasson majd fel. Ehhez egy olyan füzetet használ, amit a hiteles felolvasók központilag kapnak kifejezetten a felolvasásokhoz. Javasoljuk is, ha Indiában járnál bárkinek a felolvasása kapcsán, csak olyan felolvasóhoz menjetek, aki rendelkezik ilyen füzettel.

A levél verses formában íródott, négy soros versszakokra bontva. Mondhatjuk úgy, hogy az életed verse, vagy az életed éneke. A levélen található információ fejezetekből áll.

Az első, az azonosító fejezet, majd a másodiktól a tizenkettedikig az életed részletei, tizenháromtól a tizenhetedikig pedig további fejezetek következnek. Az egyes fejezetekben az életed egy-egy területének az információ vannak, hogy azon a területen, melyik időszakban mi vár rád.

A kidolgozás során ezeket az információkat fésüli össze időrendben, kronológiai sorrendben. Így folyó szövegben kapod majd az információkat. Átlagosan fél órán át tart.

Image

III. FelolvasásLeveled tartalmának megismerése.

A felolvasás első szakaszában betekintést kapsz az életed főbb energiáiról. Ez egy jellemzés, hogy jobban megérthesd magad. Utána sok esetben visszatekint a múltadba, ahol az a karmikus időszak jelenik meg, amiben éppen most vagy.

Elmondja majd, hogy mikor indult ez a karmikus időszak, és nagy eséllyel milyen karmikus események történtek meg veled.

Ezután a jövődről fog szólni, 2-4 éves periódusokban. Jellemzően a következő 10-15 év a legrészletesebb, és gyakran az élet végéig ott vannak a részletek. A végén természetesen van lehetőség kérdéseket feltenni. Azonban tapasztalataink szerint a legtöbb kérdésre már az olvasás során választ kapsz.

A folyamat lezárásaként pedig betekintést nyerhetsz abba a karmikus életedbe, ami a mostani életed főbb karmáját hozza. Elmondja, hogy mit tettél, ami miatt megkaptad a mostani tapasztalatokat, és ennek feloldásához kapsz karmatisztító gyakorlatokat, a púdzsa feladatokat.

A felolvasással kapcsolatos tudnivalók

Pár tanács a felolvasásod napjára:
 • Érkezz pontosan. Egyél, igyál, pihenj, érezd jól magad. Ez a te napod! Rólad szól, Neked szól!
 • A felolvasás utáni délután hagy magadnak időt, pihenni. Lehetőleg ne zsúfold tele a napod.
Mit hozz magaddal a felolvasásra:
 • Pendrive: 2 GB szabad hellyel, lehetőleg üres. Erre másoljuk majd rá a felolvasás hangfelvételét.
 • Gyümölcs: a földet szimbolizálja. A termékenységet, a gazdagságot, a fejlődést, növekedést jelképezi.
 • Virág: a vizet szimbolizálja. A növekedést, az ég felé törést, a szépséget, a virágzó dolgokat jelképezi.
 • Mécses: a tüzet szimbolizálja. Az égi fényt, az életed fényét, a léted világosságát jelképezi.
Felolvasás költsége:
45.000 Ft
Ez a második részlet.
A felolvasásod napján kérjük tőled az olvasás végén.

Készpénzzel, átutalással, online felületen fizethető.

MI VÁR RÁD A PÁLMALEVÉL OLVASÁS UTÁN?

Megkaptad életed kézikönyvét, az optimális utat, az életprogramot, amiért megszülettél erre a világra. Bízz magadban, szeress, és élj boldogan.
Image

Karmatisztítás, púdzsaMantrák, tisztító lelki gyakorlatok.

A púdzsa a szanszkrit szó, ami szertartást, rituálét jelent. A felolvasásod végén kapott púdzsa feladatok, akár éveken át ott lesznek majd veled, és az életed során bármikor elvégezheted. Ezek személyre szabottan, kifejezetten a te karmikus hátteredre összeállított feladatok, imák, mantrák, szolgálat és adomány.

Bár szabad akaratod, hogy elvégzed-e ezeket a feladatokat, vagy sem, a visszajelzéseinkből szépen látszik, hogy akik megfogadják a tanácsokat és dolgoznak a karmikus energiáik kitisztításán, azok jellemzően igen szépen elindulnak a siker és a boldogság útján. Minél hamarabb végzed, annál hamarabb lesz hatása.

Szentelj időt magadnak, vonulj el a mindennapok káoszától és nyüzsgéséről és figyelj befelé. Fogalmazd meg a problémáidat, és hogy milyen áldást és segítséget szeretnél kérni az égiektől.

Image

Közösségi eseményekAhová szeretettel várunk téged.

A felolvasásod után szeretettel várunk a közösségi eseményeinkre, melyek bárki számára ingyenesen látogathatók.

Kolosy térnél található budapesti irodánkat úgy rendeztük be, hogy alkalmas legyen 20-30 fő befogadására, ahol közösségi eseményeket, meditációkat, mantrázásokat, élménybeszámolókat tarthatunk.

Szeretnénk előadásokat az indiai kultúráról és a spiritualitásról is, illetve folyamatosan képviseljük a pálmaleveleket minden fontosabb spirituális rendezvényen.

Ezeken az eseményeken remek lehetőség nyílik arra, hogy a végén feltegyétek azokat a kérdéseket, amik a pálmaleveletekkel, karmatisztításotokkal foglalkoztatnak.

Nagyon szívesen szervezünk vidéki előadásokat és pálmalevél olvasásokat is. Lépj velünk kapcsolatba!

Image

Felvétel újrahallgatásaAmikor évek múltával visszanézed.

A pálmaleveled azt fogja megismertetni veled, hogy mi várható az életutadon. Sok olyan részlet szerepel benne, amire jelenlegi élethelyzetedben nem tudod a választ, vagy hogy pontosan hogyan fog megvalósulni.

Szeretettel javasoljuk mindenkinek, hogy a felolvasás felvételét évente hallgassák vissza. 5-10 évvel későbbről vizsgálva sok minden értelmet nyerhet. Azok a mondatok, amik most nem bírnak nagy jelentőséggel, évekkel később látványosabb sikerekhez tudnak hozzásegíteni.

Bár nagyobb munka, érdemes begépelni a felétel szövegét szóról szóra. Fejhallgatóval a felolvasó angolja és az általa mondott szavak is könnyebben értelmezhetőek, így mélyebb részletek is észrevehetők.

Ezt elolvasva, sorról sorra értelmezve egészen különös élmény beigazolódva látni az ott elhangzott állításokat.

A Sorslevelek csapatáról

Mi azért vagyunk, hogy ha már döntöttél, akkor segítsünk végigmenni az úton, hozzásegíteni téged a pálmaleveled felolvasásához.

Lukács Zoltán Gábor vagyok, erősen spirituális családból származom.

Édesanyám része volt annak a szűk csoportnak, akinek először olvasták fel a pálmalevelét Magyarországon.

Saját pálmalevelemben az szerepelt, hogy ősi helyekre fogok eljutni.

Meglátogatom azokat a helyeket, ahol a Maharishik születtek és alkottak. Saját levelemből eddig minden szóról-szóra megvalósult.

Több éve kutatom ezt az ősi módszert. Mára a szenvedélyemmé, a hivatásommá vált.

Elhatároztam, hogy minél többet szeretnénk megtudni a pálmalevelek működéséről, és ezt egy könyvben publikálom.

Csapatunkkal jelenleg két országban, három központban végzünk felolvasásokat.

Fontos számunkra a minőség. Több éves tapasztalat során egy jól működő, meghitt folyamatot hoztunk létre a felolvasásokhoz.

A legjobbakkal dolgozunk. Hűek vagyunk a tradíciókhoz, az ősi hagyományokhoz.

Személyes, napi kapcsolatban állunk több magas rangú és megbecsült indiai pálmalevél olvasó szentemberrel.

Gyors és szakértői választ kaphatsz a kérdéseidre.

Írásban, személyesen, vagy telefonon keresztül állunk a rendelkezésedre. Gyere el a rendezvényeinkre, beszélgess velünk.

Szeretnéd felolvastatni a leveled tartalmát?

Érzed a leveled hívó szavát? Segítünk neked, hogy megismerhesd a tartalmát. Szeretnék felolvasást!

Szeretnél felolvasást, vagy további információt kapni a pálmalevelekről?

Ha szeretnéd felolvastatni a pálmaleveledet, lépj kapcsolatba velünk. Kérlek add meg az adataidat, és jelentkezni fogunk e-mailben vagy telefonon.

Itt válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is, és ha szeretnéd, elindíttatjuk a leveled kerestetését.

A pálmalevél keresésének és felolvasásának teljes költsége 63.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg az adatokat a feliratkozáshoz: