Istenségek: HANUMÁN

HANUMÁN

Elakadások, nehéz időszakok tisztítója, a magabiztosság égi védője.

HANUMÁN, A BLOKKOK ELHÁRÍTÓJA

Kedvezőtlen égi energiák, bolygóállások, szaturnuszi blokkok tisztítója, a magabiztosság, önmagadért való kiállás, önkifejezés támogatója

Példa a tisztító imára

Kérem az életemre jelenleg és a jövőben ható blokkok, elakadások, nehézségek oldását, tisztítását, eltávolítását.

Kérem a kedvezőtlen égi energiák tisztítását, oldását, kérem a bolygóállások, teremtő energiák összhangba hozatalát, harmonizálását. Kérem a rám ható szaturnuszi blokkok és időszakok oldását, eltávolítását.

Kérek magabiztosságot, kérem, hogy minden helyzetben a megfelelő módon tudjak kiállni magamért.

Mitológiai háttér

Hanumán, a majomfejű isten a hindu hitvilág szerint rendkívüli erővel bír. Nehézségek, elakadások idején, az úgynevezett szaturnuszi időszakokban kérhetjük a kedvezőtlen hatások eltávolítását.

A sorslevelek rendszerének értelmezése szerint ezeket a blokkokat nem azért kapjuk, hogy szenvedjünk, hanem azért, hogy tanuljunk, tapasztaljunk általuk, amit lehet, megelőzzünk és kiküszöböljünk, valamint a tudatossággal és a lelki munkával letisztítsuk.

Szaturnuszi időszakokban bizony előfordul, hogy igen sűrű az élet. Viszont nem kötelező szenvedni, az akadályok jelentős része megelőzhető, elkerülhető. Mielőtt elindulok otthonról, előtte kinézek az ablakon, hogy lássam, borult-e az ég, esik-e az eső. Ha igen, viszek magammal esernyőt. Tudatosan teszek azért, hogy az esetlegesen kedvezőtlen körülmények hatásait már előre kiküszöböljem.

Ha pedig már ázok, akkor igyekszem a lelki rezgésemmel a vihar fölé emelkedni, hiszen tudom, hogy a felhők fölött mindig tiszta az ég.

Hanuman

HANUMÁN

JAVASOLT MANTRA:

Om Ham Hanumate  Namaha

A mantra közelítő jelentése:
Tisztelettel, hálával és alázattal kérem a felsőbb égi energiákat, segítsék és támogassák az életemet. Háruljanak el az akadályok az életemből, a napjaim hálával és boldogságban teljenek.

A kiejtése egyszerű:
Om Ham Hanumaté Namaha

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.