Istenségek: GURU

GURU, JUPITER, DARSHANAMURTHY

Az áramlás és emelkedés segítője, aki számos életterületünkön segíthet magasabb szintre emelkedni.

GURU, JUPITER, DARSHANAMURTHY

Jó egészség, optimális áramlás, félelmek és aggodalmak letétele, jó kereset, gyermekvállalás, alkotás és művészetek, spirituális emelkedés, megtalálni a mestert

Példa a tisztító imára

Kérem az égi felsőbb érők támogatását, hogy életem minden területén a számomra ideális áramlással élhessek. Kérem a jó testi egészséget, szerveim és sejtjeim jó áramlását.

Kérem, hogy találjam meg a számomra optimális karrierutat, amiben sikeresen, boldogan szolgálhatok, ami stabil jómódot biztosít, tisztességes keretek között.

Kérem a gyermekáldás számomra ideális szentségét. Kérek jó egészséget, támogatott, boldog, kiegyensúlyozott, szeretetteljes életet gyermekeimnek, unokáimnak.

Kérem a tehetségeim, képességeim, nyitását, kérek inspirációt és motivációt a fejlődéshez, kutatáshoz, felfedezéshez.

Kérem a spirituális energiáim, rezgéseim emelését, kérem, hogy találhassam meg a számomra ideális mestert, akivel jó kapcsolatot ápolhatok. Kérem a képességeim, beavatásaim nyitását, kérem a lelki emelkedést, kérem, hogy a számomra ideális sorsfeladat mentén haladhassak, beteljesítve spirituális feladatomat.

Mitológiai háttér

Durga a hindu főisten, Siva feleségének, Parvatinak egyik legismertebb formája. Csodálatos, gyönyörű nőként jelenik meg, aki veszély idején szörnyűséges, vérengző alakot is ölthet.

Nevének jelentése legyőzhetetlen, áthatolhatatlan. A különböző ábrázolásokban nyolc, tíz, vagy akár még több karral láthatjuk. Mindegyik karjában fegyvereket tart. Olyan védelmet hoz az életünkbe, amivel segíthet levágni az ártó energiát. Karjaiban a kard, szablya, szigony, nyíl és íj mellett megjelenik a lótusz, a csakrák világító csillaga, az áldás, imák és a megbocsátás is. Hiszen ezek is fegyverek, abban az értelemben, hogy segítenek eltávolítani mindazt, ami ártó szándékú, amire már nincs többé szükségünk.

“Ne félj, minden rendben van”, ez a fő üzenete. Lépj egyet előre, Isten ezret lép majd feléd. Gyakran mondjuk ezt a mindennapjainkban. Ez itt is így van.

Guru

GURU, JUPITER

JAVASOLT MANTRA:

Om Shri Gurave Namaha

A mantra közelítő jelentése:
Megkérem a bőség és az áramlás égi segítőit, hogy segítsék, támogassák törekvéseimet.

A kiejtése egyszerű:
Om Srí Guravé Namaha

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.