Istenségek: DURGA

DURGA

Durga nevének jelentése legyőzhetetlen, áthatolhatatlan. A tőle áradó energia igen erős védelmet biztosít, különlegesen stabil energiához segíti hozzá az őt kérőket.

DURGA, A VÉDELMEZŐ

Félelmek letétele, védelem, biztonság

Példa a tisztító imára

Kérj védelmet, támogató és védelmező energiát, kérd mindannak az eltávolítását, ami már ártó, hátráltató, ami nem vinne előrébb. Vágjon le és távolítson el sok szeretettel az életedből, környezetdből minden olyan személyt, helyzetet, körülményt, ami már hátráltat az életfeladatod útján. Gyógyítsa be mindezek helyét szeretettel, kedvességgel, ölelő békességgel.

Ezáltal számos új ajtó nyílhat majd az életedben. Hiszen már nem arra kell majd koncentrálnod, hogy hanyatt ne ess a hátadra pakolt hatalmas hátizsák húzásától. Végre a mában élhetsz, előre tekinthetsz. Felszabadultabban dolgozhatsz majd az életcélod megvalósításán.

Mitológiai háttér

Durga a hindu főisten, Siva feleségének, Parvatinak egyik legismertebb formája. Csodálatos, gyönyörű nőként jelenik meg, aki veszély idején szörnyűséges, vérengző alakot is ölthet.

Nevének jelentése legyőzhetetlen, áthatolhatatlan. A különböző ábrázolásokban nyolc, tíz, vagy akár még több karral láthatjuk. Mindegyik karjában fegyvereket tart. Olyan védelmet hoz az életünkbe, amivel segíthet levágni az ártó energiát. Karjaiban a kard, szablya, szigony, nyíl és íj mellett megjelenik a lótusz, a csakrák világító csillaga, az áldás, imák és a megbocsátás is. Hiszen ezek is fegyverek, abban az értelemben, hogy segítenek eltávolítani mindazt, ami ártó szándékú, amire már nincs többé szükségünk.

“Ne félj, minden rendben van”, ez a fő üzenete. Lépj egyet előre, Isten ezret lép majd feléd.

Durga

DURGA

JAVASOLT MANTRA:

Om Dum Durgaye Namaha

A mantra közelítő jelentése:
Megkérem Durgát és az erős istenségeket, hogy áldjanak meg tudással, jómóddal és védjenek meg a gonosztól.

A kiejtése egyszerű:
Om Dum Durgájé Namaha

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.