; ; ; ;

NOÉ BÁRKÁJA, a XXI. században

Egy új korszak kapujához érkeztünk, új energiákra van szükség. Hogyan történik majd az átmenet az új világba? Hadd meséljek neked arról, amit az ősi próféciák és India bölcsessége üzen számunkra. Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk? A könyv az Akasha beszélgetések könyvsorozat első kötete.

Oldalak száma : 120
Méret: 103x155 mm
Kiadás éve : 2020
Nyelv : magyar
Borító : puhatáblás

2250 Ft

Sorslevelek, az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

A könyv, amiből részletesen megismerheted a sorslevelek működését. Megtudhatod belőle, hogy kik és miért írták őket, mit tartalmaznak és hogyan segítenek az életünkön. Áttekintést nyújt a leveleket író Maharishik munkásságáról, a könyvtárakról, a régi korok mestereinek tanításairól. Fontos tudással gyarapodhatsz belőle, akár volt már felolvasásod, akár még készülsz rá.

Oldalak száma : 224
Kiadás éve : 2016
ISBN : 9789631269628
Nyelv : magyar
Borító : puhatáblás
Fekete-fehér fotók

2990 Ft

Az Akasha templom titkai

Egy különleges könyv, ami India bölcseinek rejtett tudását és misztikumát mutatja be. Az Akasha-krónika a végtelen égi tudás, az emberiség közös emlékezete. Dél-Indiában található az Akasha templom, itt alkottak évezredeken át a Maharishik. A könyvből megismerheted e szent hely történetét és tanításait, a régi korok eddig feltáratlan spirituális összefüggéseit. Tudj meg mindent a próféták templomáról, a sorslevelek bölcsőjéről!

Oldalak száma : 240
Kiadás éve : 2018
ISBN : 9786150031798
Nyelv : magyar
Borító : puhatáblás
Színes mellékletek

3490 Ft

Sorslevelek és
Az Akasha templom titkai
könyvcsomag

A mindkét könyvet tartalmazó csomagot most kedvezményes áron vásárolhatod meg. Házhozszállítást kérve a postaköltség ugyanannyi, mint egy könyv esetén.

6480 Ft helyett 5990 Ft

SZERETNÉK OTT LENNI A KÖNYVBEMUTATÓN!

2018. október 4. 18:30

Harmónia Palota,
1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Szeretettel várunk az Akasha tempom titkai című könyv bemutatóján. Egy rövid előadást követően élőben videokapcsolatban áldást kapunk a könyvre a sorslevelek indiai mestereitől. A rendezvényen megvásárolhatod és dedikáltathatod a könyvet. Ha már most megrendeled a könyvet és a bemutatón szeretnéd átvenni, kérlek ezt írd bele a megjegyzésbe. Parkoláshoz javasoljuk a rendezvényközponttól 50 méterre található Pollack téri mélygarázst. Tömegközlekedéssel érkezve a Kálvin téren érdemes leszállni. A könyvbemutató díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Szeretném megrendelni a könyvet! - Sorslevelek

Szeretném megrendelni a könyvet! - Akasha templom titkai

Szeretném megrendelni a könyvet! - Noé bárkája a XXI. században

Szeretném megrendelni a könyvet! - Könyvcsomag

SZERETNÉK OTT LENNI A KÖNYVBEMUTATÓN!

2018. október 4. 18:30

Harmónia Palota,
1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Szeretettel várunk az Akasha tempom titkai című könyv bemutatóján. Egy rövid előadást követően élőben videokapcsolatban áldást kapunk a könyvre a sorslevelek indiai mestereitől. A rendezvényen megvásárolhatod és dedikáltathatod a könyvet. Ha már most megrendeled a könyvet és a bemutatón szeretnéd átvenni, kérlek ezt írd bele a megjegyzésbe. Parkoláshoz javasoljuk a rendezvényközponttól 50 méterre található Pollack téri mélygarázst. Tömegközlekedéssel érkezve a Kálvin téren érdemes leszállni.

Szeretnél felolvasást, vagy további információt kapni a pálmalevelekről?

Ha szeretnéd felolvastatni a pálmaleveledet, lépj kapcsolatba velünk. Kérlek add meg az adataidat, és jelentkezni fogunk e-mailben vagy telefonon.

Itt válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is, és ha szeretnéd, elindíttatjuk a leveled kerestetését.

A pálmalevél keresésének és felolvasásának teljes költsége 63.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg az adatokat a feliratkozáshoz: