Az idősek otthonának vezetője

Nana, egyik ázsiai vendégünk egy fiatal lány, Tokióban él, szociális munkás diplomát szerzett. Nagyon érdekli az emberek segítése, bár gyökeresen más munkát végez. Igen alacsony beosztásban volt egy kis cégnél, így ennek a munkának nem látta semmi értelmét. Arra vágyott, hogy az elesett, beteg idősekkel foglalkozzon, vezetői pozícióban, de erre az ottani karrier lehetőségek miatt semmi esélye nem volt.

Körülbelül 1 éve, a felolvasása után üzent nekünk az ismerősein keresztül, hogy nagyon hamar a felolvasása után felvették az egyik idősek otthonához. Ez pont egy olyan idős otthon, ahol mindig is szeretett volna dolgozni, és ma már ő a vezetője a helynek.

A boksz kedvelő, akinek megváltozott a meggyőződése

Zsolt nagyon kemény materiális gondolkodású mérnök, aki a box és a birkózás nagy rajongója. A spiritualitás hozzá nem áll közel, azért jött hozzánk, mert az egyik ismerőse mondta neki, hogy ez milyen jó, segítő dolog, de ő az ellenkezőjét akarta bebizonyítani. A felolvasás során elzárkózva, keresztbe tett kézzel, keresztbe tett lábbal ült.

A felolvasások elején lévő azonosítás általában félórán át tart, de Zsoltnak körülbelül a 3. percben meglett a levele. Teljesen egyértelmű volt, hogy az az övé, az átlagosnál sokkal részletesebb azonosító adatokat olvasott fel a felolvasó. Olyan dolgokat is, amit még ő maga sem igazán tudott magáról, de ahogy végiggondolta rájött, hogy hát igen, egész gyerekkorában erre vágyott, csak aztán elengedte ezt az álmot: szeretne sportolni, mindig bokszoló vagy birkózó szeretett volna, de szülei ebben nem tudták támogatni.

A felolvasása után elkezdett bokszolni járni, azóta a sport fontos része lett az életének.

Annyira megváltozott a pálmalevelekről a véleménye, hogy több ismerősének is mesélt a felolvasásról, és több vendég is érkezett utána hozzánk emiatt.

Az élet vége még odébb van

Katarina Berlinből érkezett hozzánk, harmincas évei közepén jár. Ránézésre tökéletesen egészséges, boldog, kiegyensúlyozott élete van. Túl van már két váláson, most készül a harmadikra, és 6 évvel ezelőtt mondták neki, hogy ő most már készülhet a halálra, mert végstádiumú daganatos betegsége van. A nőiségével, női területtel voltak problémái, többször műtötték is. Az orvosok már akkor mondták neki, hogy hamar meg fog halni. Ennek ellenére Katarina nem akart meghalni, mert a társadalomért dolgozik, tudja, hogy fontos feladata van.

Az volt a levelében, hogy folyamatosan próbálja elragadni a halál, de neki az a feladata, hogy ki kell adnia egy könyvet, ami Európa szerte ismert lesz, és a szegénység, főleg a vidéki mélyszegénység részére dolgoz ki egy olyan gazdasági rendszert, amivel a kevés pénzből élők is ki tudják fizetni a hiteleket, újra jól fognak élni.

A lány zokogva mondta, hogy ő már évek óta dolgozik ezen a könyvön, összeállított egy módszert, amivel eddig mindenhonnan elutasították.

Végre megértette a feladatát.

A felolvasása évekkel ezelőtt volt, máig is egészségesen él.

Az indiai utazás

Sára egy multi cégnél dolgozik Budapest mellett. Az volt a vágya, hogy eljusson Indiába, de olyan volt a beosztása és az anyagi körülményei, ami miatt erre nem volt lehetősége. Írni szeretett volna, ezért a településének helyi lapjában vezetett egy spirituális rovatot, de tudta, hogy neki van dolga Indiában, és sokkal többre hivatott. Ott volt a levelében, hogy: 6 hónapon belül eljutsz Indiába, a számodra nagyon sokat jelentő spirituális mester szülőhelyére, ahol áldásokat, beavatásokat fogsz kapni, ami után megváltozik az életed, otthagyod a munkahelyedet, belevágsz a saját gyógyítói munkádba, és kiadod az első könyvedet.

Nem tudta elhinni, teljesen meglepődve és meghatódva ült a felolvasásán, hiszen nincsen rá pénze, nem tudja otthagyni a munkahelyét, ha otthagyja, nem tudja fizetni a hitelt, nem lesz hol laknia, semmi nem adott hozzá. Fél év múlva jelentkezett, hogy néhány hete jött meg Indiából, ahol 3 hetet töltött az ő mesterének a szülőfalujában elvonulva, ahol a helyi papoktól beavatásokat és áldásokat kapott. Mihelyt hazajött, otthagyta a munkahelyét, elkezdte írni a könyvét, elkezdtek hozzá bejelentkezni konzultációkra az emberek, és mostmár a saját gyógyító helyét fogja megnyitni. Úgy érzi, hogy minden annak köszönhető, hogy végre letette a karmikus terheit, és sokkal könnyebben, lendületesebben tud előremenni.

Építési vállalkozó, aki szeret munkát adni a helyieknek

Tamás egy nagy építési vállalkozó. Sok éve foglalkozik építőanyag kereskedelemmel, építéssel. Bár tudja jól, hogy a folyamatok jelentős részét lehetne automatizálni, de valamiért mindig az volt az ő megérzése, hogy ő inkább felveszi az embereket a saját falujából, nekik ad munkát, még ha az sokkal többe is kerül. Emiatt jelentős versenyben van, mert nem tud annyi pénz megtermelni, mint a versenytársak.

A levelében nála is megjelent a karmikus élet, és ott az szerepelt, hogy ő egy olyan hadvezér volt, aki a falujából összeszedett száz férfit. Elvitte őket a csatába, ahol súlyos problémák és veszteségek érték őket. Ne jól vezette őket, nem fókuszált eléggé, emiatt a száz embernek a nagy része odaveszett a harcokban. Ezért az a feladata ebben az életében, hogy száz embert alkalmazzon a cégében, akinek folyamatosan munkát ad. A levél szerint annak a száz léleknek az egyrésze, a mostani munkások között reinkarnálódott.

Azt kapta púdzsa feladatnak, hogy ennek a száz embernek adjon ruhát. Mondta, hogy akkor minden munkása karácsonyra kap a vállalatától egy új kabátot.

Nem véletlen, hogy mikor jössz a felolvasásodra

Renáta egy fiatal lány, aki egy vasárnapi napon jött a felolvasásra. Pár hónappal korábban regisztrált nálunk. Ekkor még házasságban élt, de már nem működött jól a házassága és folyamatban volt a válás. Néhány nappal a válás kimondása után érkezett a felolvasására, ahol már az jelent meg a levélen, hogy ő most már elvált.

Akkor tudatosult benne igazán a felismerés, hogy ő most már tényleg elvált, ez végérvényes, hiszen a válást kimondták. Renáta azt mondta nekünk az olvasása napján, hogy ez volt az első olyan élménye, ahol a családtagjain kívül bárki más kimondta volna neki, hogy igen: te elváltál.

Az óvónő csípő és térd-problémája, és a családi karma

Éva egy néhány éve nyugdíj előtt álló óvónő, aki imádja a munkáját, de ahogy anno kijött a főiskoláról, néhány hónappal utána már csípőproblémái voltak és több évtizede csípő és térd protézissel dolgozik. Mindezt úgy, hogy az óvodában leül a gyerekek mellé a földre és a gyerek méretű székekre, ami anatómiailag nem túl jó, ezért folyamatosan minden nap nagyon sokszor terheli az ízületeit. Éva nem értette, hogy miért van az, hogy számára egy ilyen fontos hivatásban ezekkel az akadályokkal kell szembenéznie.

A karmájából kiderült, hogy a régi életében mozgássérült embereket alázott és gyalázott meg. Ellopta az ő vagyontárgyaikat és a járásukat segítő eszközeiket elcsalta tőlük, és gyerekekkel is csúnyán bánt. Az volt a levelében, hogy ebben az életében ezt hosszan kell megtapasztalnia, hogy milyen, amikor pont annak az ellentéte történik, amit ő csinál.

Ami nagyon érdekes volt az olvasásában, hogy megjelent: ugyanezt a karmát a lánya is továbbviszi, hogy segítsen a sorsán. Néhány nappal később jött a lánya a felolvasásra, ahol benne volt, hogy ő egy családi karmát visz tovább, ezért lett szintén óvónő. Huszonegy éves, de már az ő csípője is rossz, és valószínűleg neki is protézisre lesz szüksége.

A vegetáriánus hentes, aki emberek tízezreit eteti hússal

Anita egy középkorú vidéki hölgy, aki közel húsz éve dolgozik már egy hentesüzletben, a piacon. Mindezt úgy, hogy ő vegetáriánus. Soha nem evett húst, és szinte hányingere van már tőle. Gyűlölte a munkáját. Azt mesélte, hogy többször is volt már olyan reggele, hogy vérző gyomorral ment be dolgozni.

A pálmalevelében az állt, hogy te vagy az az ember, aki élete során már emberek tízezreit etette meg. Elgondolkodott azon, hogy bár ő nem szereti a kolbászt és a sonkát amit árul, az emberek viszont örömmel mennek hozzá. Mivel ő mindig nagyon kedves velük, ezért a nyugdíjasok a nyugdíj megérkezése után azonnal hozzá mennek vásárolni.

Így, hogy hivatása egy teljesen más színezetet kapott, elkezdett szívesen bejárni a munkahelyére. Anita olvasása Mikulás környékén volt, és minden vendégének a szatyrába egy picike mikulás csokit is rakott. Megszerette a munkáját és megértette, hogy mi ebben a feladata.